Skærmbriller: efterårsstjerner

Beskyt græsset som en flagrende stjerne i din efterårshave
Forfatter: Esther
Lamperglas (Pennisetum), en elegant glaskugle, der er særligt smuk om efteråret. Smukke store, tætte runde løg, der giver et meget smukt billede i din have efter en lang vinterblomstring.
Skærmbriller: lang type og kort type
Som med alle plantearter er der mange varianter. Der er to i min have. Lidt fine lave sorter Pennisetumalopecuroides Hamln og lidt større Pennisetumalopecuroides Viridescens. Sidstnævnte er vokset til en højde på over 1 meter og er min absolutte favorit. pennisetum-het-blogger (2) .JPG

Screengrass: Hvordan og hvor skal man plante? De fleste lampeskærme kan lide solrige steder. Der er dog varianter, der fungerer godt i halvskygge. Vær derfor meget opmærksom på etiketten. Når det kommer til jordtyper, græsser disse simple fyre. Normal, let fugtig jord er god. Lav et hul lidt større end plantens rodløg, placer planten, pres jorden godt, og giv en stor mængde vand umiddelbart efter plantning.
Om efteråret plantes lampeskærmgræs i grupper eller på kanterne som kabale. Personligt, efter at have prøvet forskellige ting, synes jeg, at kun planter er de smukkeste og mest praktiske. Når de er etableret, kan de vokse hurtigt, hvorefter deres grænser hurtigt fyldes med prydgræs. Du kan gå til begge sider, medmindre du placerer dem i store grupper midt på græsplænen. Hvis Lampepoetsgras kun er i den ene ende, og der er god plads, kan bladene tabes i alle retninger, hvilket gør dem nemmere at flyde til højre.
Almindelige prydgræsser, især Lampe Poetsgre, kan udmærket kombineres med alt. Ligesom verbena og kosmetik planter vi regelmæssigt førsteårs efterårsblomster.

Beskæringslampe til rengøring af plænen
Det er en skånsom plante, der kun kræver opmærksomhed en gang om året, når den er stivnet. Og det er tidligt forår, omkring marts. Beskær derefter alt 10-20 cm over jorden og tilsæt en håndfuld vegetabilsk mad, planterne er klar til den nye sæson.
Så lav ikke noget om vinteren, da haven og prydgræsset allerede er slået om vinteren. Forlader du Lampeposersgræs, buler din have ikke kun lidt mere om vinteren, men den ser rigtig flot ud (med dug eller lidt sne). Du vil ikke gå glip af det. Derudover giver Lampepoets grassblaar bedre beskyttelse mod hård frost.
Så snart den er beskåret, ses de første friske unge grønne blade igen om foråret. Og du skal nyde det resten af ​​året!

Beskyt græsset som en flagrende stjerne i din efterårshave Forfatter: Esther Lamperglas (Pennisetum), en elegant glaskugle, der er særligt smuk om efteråret. Smukke store, tætte runde løg, der giver et meget smukt billede i din have efter en lang vinterblomstring. Skærmbriller: lang type og kort type Som med alle plantearter er der mange varianter. Der…

Beskyt græsset som en flagrende stjerne i din efterårshave Forfatter: Esther Lamperglas (Pennisetum), en elegant glaskugle, der er særligt smuk om efteråret. Smukke store, tætte runde løg, der giver et meget smukt billede i din have efter en lang vinterblomstring. Skærmbriller: lang type og kort type Som med alle plantearter er der mange varianter. Der…

Leave a Reply

Your email address will not be published.