Så du skal nu i gang med solpaneler.

Vi vil ikke tale om den elendighed, der hedder boligmarkedet her. Jeg kan skrive en bog om det. Efter tre års problemer er jeg dog meget glad for at kunne finde mig selv i solen igen om mindre end et halvt år. Og solen er endnu vigtigere end før. For blomsterne i min nye have nyder ikke bare at have noget i mit nye hjem, som elsker solen endnu mere. Præcis: Der er faktisk 22 nye solpaneler. Og det vil jeg gerne tale om i denne haveblog!

0 i meter
Indrøm det, vi bliver nødt til at arbejde hårdt i de næste par år for at gøre noget ved klimaet. For at undgå dette er det ikke nødvendigt at håndtere ekstreme vejrforhold hvert år. Det regelmæssige solskin er fascinerende for fordelene ved mit panel, men jeg vil personligt ikke have det sydeuropæiske klima. Fortæl mig venligst det dårlige vejr i Holland. Velegnet til haver af forskellige årstider og tilstrækkeligt til nye solpaneler. For at holde klimaet lidt, flytter Haveblogger til et energineutralt hjem. Og jeg tror, ​​jeg er heldig. For dette nybyggede hus bliver helt nul på måleren. Derfor har den fremragende varmeisolering, varmepumpe, sedumtag mv. Og efter sidste års ekstra opkrævning af min energiregning (ulige: € 930 !!), vil jeg virkelig gerne gøre det.

Hele familien ved selvfølgelig, at det vil tære lidt mere efter kronens arbejde hjemme i et gammelt lejehus (120 m2), der ikke er fuldstændigt isoleret. Men det slog virkelig alt!

Behøves til en overkommelig pris
Denne nye form for energi i dit hjem er som et skridt, men den er også en integreret del af mine børns fremtid. Og indrøm det, du behøver ikke at gøre dette til prisen for et af panelerne. Prisen på solpaneler bliver lavere og lavere, så hvis du ikke starter lige nu, hvis du får chancen, er du virkelig en tyv i pengepungen. Og nu er det bestemt smart. Ingen kan overskue det, da ingen kan mærke de stigende priser på gas og elektricitet (som englænderne siger, roligt). Varm og tør
Så jeg glæder mig til ikke kun den nye energiregning, men også den nye haveindretning og udsmykning. Selvfølgelig er der mange Bayere. Fra lavendel til echinacea. Og selvfølgelig er der mange planter, der kan tåle tørke, som Flomis og rosmarin.

Vi vil ikke tale om den elendighed, der hedder boligmarkedet her. Jeg kan skrive en bog om det. Efter tre års problemer er jeg dog meget glad for at kunne finde mig selv i solen igen om mindre end et halvt år. Og solen er endnu vigtigere end før. For blomsterne i min nye have…

Vi vil ikke tale om den elendighed, der hedder boligmarkedet her. Jeg kan skrive en bog om det. Efter tre års problemer er jeg dog meget glad for at kunne finde mig selv i solen igen om mindre end et halvt år. Og solen er endnu vigtigere end før. For blomsterne i min nye have…

Leave a Reply

Your email address will not be published.