En motorsav til hurtigt (og smukt) arbejde!

Vi deltog i en stor skovhuggerfest midt i landet for to år siden. Rovfugle, kæledyr, udendørstøj, haveudstyr, hundevæddeløb, masser af bål, lækker mad i skoven. Hvilken vidunderlig mulighed! I et andet område lavede mænd med (for det meste) motorsave det smukkeste af stykker af træstammer. Duften af ​​benzin og knust træ ville ikke have gjort mig glad. tilbage til arbejdet! Ikke alle er kunstnere nu, men der er helt sikkert folk som mig, der nyder at fælde træer, beskære træer og slibe brænde på egen hånd. Du kan gøre det hele i hånden, men det er meget nemmere med en motorsav.

Hvilken motorsav vælger du? Der findes forskellige typer afhængigt af savens anvendelse. Hvis du har lidt arbejde, og du hovedsageligt ser tynde grene, vil en akku motorsav være tilstrækkelig. Vil du se brænde, er en elektrisk motorsav et godt valg. Men hvis du leder efter større grene, eller hvis du virkelig vil se træer eller tykke grene, så kig efter en benzinmotorsav. Den er kraftigere og har en masse bevægelsesfrihed… ja, man larmer lidt mere med den 😊.
Al sikkerhed
Har du brug for en elektrisk sav, lærer du selvfølgelig om sikkerhed. Der sker stadig mange ulykker hvert år. Folk er ikke velforberedte, bruger maskiner med utilstrækkelig vedligeholdelse eller utilstrækkelig spænding og bruger forkerte arbejdsteknikker. Du kan selvfølgelig se videoen online for at vide, hvad du virkelig skal gøre. Jeg synes, det er bedre at følge uddannelse. Den er også tilgængelig for private. Lær alt om vedligeholdelse, sikkerhed og anvendelse af de rigtige arbejdsteknikker på en dag eller to. Og du kan arbejde udenfor sikkert og komfortabelt.
Gem tippet
Jeg kan aldrig forklare det så fuldstændigt som de mennesker, der tilbyder disse kurser. Men her er nogle tips, jeg har samlet til dig:

Bær selvfølgelig gode arbejdshandsker, øjen- og høreværn og en god hjelm. Hold motorsaven med begge hænder, langt nok væk fra din krop. Arbejd ikke over hovedet. For at fælde et træ skal du først lave et vandret snit på den side, hvor træet vil falde. Skær derefter et diagonalt hak i toppen for at skabe en kileformet åbning. Skær derefter stubben fra den anden side og læg den lidt over det nederste savsnit med hakket. Hvis saven bliver fanget i hakket, skal du bruge en kile (diagonalt stykke træ) til at holde mellemrummet. Klip ikke tykke grene på samme tid. Sørg for at skære bunden af ​​grenen væk fra stammen først, derefter grenen fra toppen. Så skar han den sidste hvile. Skal jeg skære brænde? Brug en savhest (ikke som på billedet ovenfor :))
Og en anden god idé, hvis stænglerne er tilbage, er at lave en smuk blomsterkasse med en motorsav.

Vi deltog i en stor skovhuggerfest midt i landet for to år siden. Rovfugle, kæledyr, udendørstøj, haveudstyr, hundevæddeløb, masser af bål, lækker mad i skoven. Hvilken vidunderlig mulighed! I et andet område lavede mænd med (for det meste) motorsave det smukkeste af stykker af træstammer. Duften af ​​benzin og knust træ ville ikke have gjort…

Vi deltog i en stor skovhuggerfest midt i landet for to år siden. Rovfugle, kæledyr, udendørstøj, haveudstyr, hundevæddeløb, masser af bål, lækker mad i skoven. Hvilken vidunderlig mulighed! I et andet område lavede mænd med (for det meste) motorsave det smukkeste af stykker af træstammer. Duften af ​​benzin og knust træ ville ikke have gjort…

Leave a Reply

Your email address will not be published.